Zaterdag 28 september 2019 – De Dag van de Wageningse Eng

Binnenkort is het weer zover. De Dag van de Wageningse Eng op zaterdag 28 september. We hebben weer een mooie dag voor alle bezoekers in petto. Klik hier voor het programma.

Dit jaar is het iets anders dan andere jaren,want we verkassen naar de korfbalvereniging aan de Dolderstraat. Dat scheelt qua afstand bijna niets maar is toch heel anders. De korfballers zijn weg en de oude korfbalplek wordt nu door diverse groepen gebruikt. Omdat de korfbalplek veel potentie heeft voor de Eng en er nog geen definitieve zicht is op een nieuwe gebruiker zijn wij daar dit jaar graag te gast. Op die manier kunnen we extra aandacht vragen voor deze bijzondere locatie.

Er zijn gelukkig ook zaken die niet veranderen, zoals een leuk en divers programma. In de ochtend vanaf 10:30 uur is er veel aandacht voor producten en activiteiten op de Eng en een uitgebreid kinderprogramma. Einde van de ochtend geeft Wim Braakhekke een lezing over het unieke eng landschap. In de middag ligt de focus meer op muziek en de inwendige mens met diverse producten van de Eng. De Korenschoof presenteert haar nieuwe biersoort en ook dit jaar worden er weer volop pannenkoeken gebakken.

Hopelijk treffen wij elkaar op zaterdag 28 september!