Opening Theepluktuin van De Bosrand

Burgemeester van Rumund opent woensdag 15 juni officieel de theepluktuin van Pluktuin De Bosrand. De burgemeester hebben we gevraagd om in aanwezigheid van bestuursleden van de Stichting Wageningse Eng, vrijwilligers, klanten van de pluktuin, omwonenden en belangstellenden de opening te verrichten. Hierna willen we samen met hem het eerste kopje kruidenthee plukken waarna er aansluitend voor iedereen vers gezette (kruiden) thee met iets erbij is.

Afgelopen maanden is in Pluktuin de Bosrand in aanvulling op het bloemen en kleinfruit assortiment een theepluktuin van ongeveer 100 m2 aangelegd. In de theepluktuin staan 15 soorten munt en diverse kruiden, vaste planten, heesters en fruitbomen waarvan u blaadjes, bloemen of bessen kunt plukken om verse (kruiden)thee van te zetten. Onder het genot van een kopje koffie of thee op het centrale grasveld kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de Wageningse Eng.

Voor meer informatie over de pluktuin zie www.pluktuindebosrand.nl. U vindt Pluktuin de Bosrand aan de Dorskampweg schuin tegenover nummer 15 in Wageningen.

pluktuin de bosrand