Dag van de Wageningse Eng: ruim € 300,- opgehaald voor goede doelen

Het mooie weer, een leuk programma en een prachtig gebied, stonden dit jaar garant voor veel bezoekers aan de Dag van de Wageningse Eng. De gratis pannenkoeken waren een nieuw fenomeen  waar volop van werd gesnoept. Bij de pannenkoekenstand kon een vrijwillige donatie worden gedaan voor de Maakfabriek. Daarnaast waren er diverse stands of plekken waar particulieren hun producten van de Eng te koop aanboden voor het goede doel. Ook dit jaar steunden Bakkerij Stroop en Molen de Vlijt, de dag van de Wageningse Eng met hun heerlijke spullen.

Met dank aan alle gulle gevers kunnen we melden dat er maar liefst € 337,20 is opgehaald bij de diverse stands, waarbij de donatiepot bij de pannenkoekenstand het  leeuwendeel heeft bijgedragen. Van dat bedrag is € 250,- beschikbaar gesteld voor de Maakfabriek op reis. Het resterende bedrag is aangevuld  tot € 200,- waarmee de Mama’s uit Zuid-Afrika zijn gesteund als symbolische genoegdoening voor het gebruik van het weiland.

Al met al een mooi resultaat. Wil je meer weten over de beide goede doelen? Volg dan de Maakfabriek op reis via facebook:  http://www.facebook.com/maakfabriek.makefactory en voor de het mama’s fonds zie: https://www.kinderfondsmamas.nl/

Allen dank voor jullie bijdragen!

Jong geleerd is oud gedaan. Milieubewustzijn creëren in Senegal.