Openbare jaarvergadering

Wanneer

16/01/2017    
20:00 - 22:15

Waar

Thuis
Stationsstraat 32, Wageningen
Kaart wordt geladen...

Op maandagavond 16 januari a.s. organiseert de Stichting Wageningse Eng (SWE) bij Thuis haar nieuwjaarsbijeenkomst en openbare jaarvergadering.

Voelt u zich als ondernemer, gebruiker of regelmatige bezoeker verbonden met de Wageningse Eng en wilt u weten welke ontwikkelingen momenteel in het gebied spelen en wat de concrete plannen zijn? Het bestuur van SWE nodigt iedereen die de Wageningse Eng een warm hart toedraagt uit deze openbare jaarvergadering bij te wonen.

De Wageningse Eng leeft en staat de laatste jaren weer sterk in de belangstelling. Ook in 2017 wil de SWE haar schouders zetten onder het behoud van de landschappelijke kwaliteiten en inspelen op nieuwe ontwikkelingen op de Eng.

Het programma van de jaarvergadering bij Thuis start om 20.15 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

  • Première films historische videodocumentatie
  • Alternatief voor locatie korfbalvereniging
  • Mogelijkheid voor deelnemers om zelf een onderwerp in te brengen
  • Resultaten en vooruitblik van Stichting Wageningse Eng, inclusief bestuurswisseling in 2017.

Ter afsluiting is er gelegenheid voor het leggen van contacten onder het genot van een hapje en een drankje. Vragen over de bijeenkomst kunt u stellen via wageningseeng@gmail.com.